Om os

DaniaLight er forhandler i Danmark af ledningsfrie bordlamper fra Tops Lighting.

Formålet med DaniaLight er at tilbyde de bedst mulige belysningsmiljøer med størst oplevelsesværdi.

De innovative ledningsfrie lamper er allerede populære på luksushoteller og blandt restauranter, som tør tænke belysning på en helt ny måde.

DaniaLight fokuserer på salg af lamper med fremtidens løsninger. Strømbesparende LED lyskilder med et minimalt energiforbrug , hvor en enkelt opladning sikrer optil 120 timers belysning svarende til 5 fulde døgn med konstant lys.

Direkte sammenlignet med udgiften til stearinlys er investeringen i lamper fra DaniaLight tilbagebetalt på utrolig kort tid. Bruger en restaurant fx et stearinlys til kr. 5,-/pr. dag er omkostningen på 1 måned (25 arbejdsdage) kr. 125,-. Med 12 mdr. på et år er udgiften til et enkelt stearinlys kr. 1.500,-

Til sammenligning koster det et strømforbrug (1,5 watt) ca. 7 øre pr. døgn at have en ægformet ledningsfri bordlampe tændt.

Nytænkning i form indbygget batteri , ingen ledninger, betjening med touch knapper, styring via Bluetooth eller WI-FI.
Producenten Tops Lighting fremstiller en lang række lamper – alle med LED lyskilde og helt uden besværlige ledninger.

DaniaLight har udvalgt en håndfuld produkter velegnet til det danske marked. Vi tilbyder hurtig og nem levering af lampen kaldet ”The Egg” eller på dansk ”Ægget”, som for eksempel kan opleves i Restaurant Bojesen i Tårnet på Christiansborg.

Bordlampen er i italiensk design i højeste kvalitet og udført i mundblæst opalglas. En ny designklassiker i samme formsprog som blandt andet Arne Jacobsen og Piet Hein arbejdede med.

DaniaLight er en del af den CVR registrerede virksomhed Labudstyr, som blev etableret i 2006. Labudstyr er specialiseret indenfor handel med laboratorieudstyr og har cirka 10 års erfaring med internet handel.

CVR: 3239 8049