Handelsbetingelser

Sælgeroplysninger/ juridisk enhed.
Labudstyr v/ Rasmus Johansen
Att: DaniaLight
Hectors Allé 3, 2650 Hvidovre
CVR: 3239 8049
salg@danialight.dk
Tlf.: +45 60 57 30 26

Betaling
Betaling modtages via PayPal med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, American Express og Discover.

Der kan også betales ved overførsel til bankkonto efter aftale.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner.
Alle varer skal være betalt før de kan afsendes.

Levering
Al levering foretages via Post Danmark med mindre andet angives.

Ved lagervarer efterstræbes det at afsendelsen af bestillinger finder sted senest førstkommende hverdag efter modtaget betaling.
Ved større ordrer og hvor varen ikke er på lager oplyses forventede leveringstid via mail til køber hurtigst muligt.

Leveringsomkostninger
Leveringsomkostning til Danmark er kr. 49,-

Ved køb af to eller flere lamper er der gratis forsendelse.

Ved afhentning efter aftale i Hvidovre pålægges ingen leveringsomkostninger.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen indenfor få hverdage. Omkostninger til returnering afholdes af køber.

Fortrydelse skal anmeldes senest 14 dage efter købet og fra fortrydelse skal varen returneres senest 14 dage herefter.

Meddelelsen skal gives pr. mail på salg@danialight.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.

Reklamationsret
Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholdes returneringsomkostningerne i rimeligt omfang af sælger.

Varereturnering og reklamation
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Labudstyr v/ Rasmus Johansen
Att: DaniaLight

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrolighedspolitik
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.